Groot in hydrauliek

Nieuws

Een nieuwe machine geeft ons meer mogelijkheden

Het was even een dingetje, maar het is gelukt. Sinds kort hebben we een nieuwe machine. Daarmee kunnen we effici├źnter werken en hebben we minder hulp van derden nodig. We kunnen meer zelf doen. De machine staat inmiddels op zijn plek. Met dank aan Faber en Zn Dienstverlening uit Joure. (augustus 2020)

Grote cilinders voor heimachine

De afgelopen tijd hebben we gewerkt aan een bijzonder project. We hebben voor een klant een aantal hydraulische cilinders van zo’n negen tot elf meter lengte gebouwd. Precies zoals de klant dat wil.

Deze cilinders worden straks toegepast op een heimachine. Ze zijn inmiddels getest en weer op weg naar de opdrachtgever. Binnenkort worden ze ingezet. (april 2020)

Cilinders voor de Verenigde Staten

De laatste dagen zijn we druk geweest met het fabriceren van twee nieuwe hydraulische cilinders voor een klant in de Verenigde Staten. De cilinders worden gebruikt op een machine waarmee scheepruimen leeg worden gezogen. Met hulp van de cilinders kunnen de buizen op de juiste plek worden gezet. In Noordwolde gemaakt, gekeurd en voorzien van de juiste papieren. Daarna met het vliegtuig naar de andere kant van de oceaan. (juli 2020)

DW cilinder voor een klant

Ook een mooi product dat we voor een klant hebben gemaakt. Het is een DW-cilinder met inductieve sensor. De sensoren geven een signaal op het moment dat de zuiger op zijn plek is. Een typisch product waarbij de klant een vraag bij ons heeft neergelegd. Wij zorgen voor het uiteindelijke product. Een mooie samenwerking.

DW cilinder met inductieve sensor